WPSApp Pro v1.6.41 APK


WPSApp Pro v1.6.41 APK

MERHABA TEKANDROCELL TAKİPCİLERİ
WPSApp Pro APK,WPS protokolüne bağlanarak ağınızın güvenli olup olmadığını kontrol edin.Yaygın android bir wifi kırma uygulamasıdır.
Bu protokol, bir Wi-Fi ağına genellikle yönlendiricide önceden tanımlanmış olan 8 basamaklı sayısal bir pin aracılığıyla bağlanmanıza izin verir; sorun, farklı şirketlerin birçok yönlendiricisinin pininin bilinmesi veya nasıl hesaplanacağını bilmesidir.
Bu uygulama, bağlantıyı denemek ve ağın savunmasız olup olmadığını kontrol etmek için bu pinlerden yararlanır. Birkaç pin üretme algoritması ve birçok bilinen varsayılan pin uygular. Ayrıca bazı yönlendiriciler için varsayılan şifreyi hesaplar, cihaza kaydettiğiniz WiFi şifrelerini görmenize izin verir, ağınıza bağlı cihazları tarar ve WiFi kanallarının kalitesini analiz eder.
Kullanımı çok basit, çevremizdeki ağları tararken bazılarını kırmızı çarpı şeklinde göreceğiz, bunlar tırnak işaretleri içinde “güvenli” ağlar, WPS protokolünü devre dışı bırakmışlar ve varsayılan şifre bilinmeyen wifilerdir.Yeşil olanları kırma şansınız vardır. 
                                        

YAZAR : BARIŞCAN BAYRAK