İNSTAGRAM KEŞFETTE NASIL ÇIKARIM?

İNSTAGRAM KEŞFETTE NASIL ÇIKARIM?


Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizlere kendi bilgi ve deneyimlerime dayanarak "İnstagram Keşfette Nasıl Çıkarım?" adlı konumu sizlerle paylaşıyorum.

İlk olarak bilmiyenler için "Keşfet Nedir?" sorusunun cevabını veriyim.

İnstagram keşfet bölümü ilgi alanımız ve takip ettiğimiz kişilerin etkileşimimiz dahilinde Dünya'nın her yerinden kullanıcı fotoğraflarını, videolarını görebileceğimiz bir kısımdır.
 Yani kısaca özetler isek; İnstagram keşfete fotoğrafımızın veya videolarımızın orda gözükmesi demek; çok fazla kişinin fotoğrafımızı veya videomuzu görmesi anlamına gelmektedir.. Fotoğrafımızı  veyatta videomuzu çok fazla kişinin görmesi de bizlere fayda sağlar bu ise çok fazla beğeni ve instagram doğal takipçi kazanmak anlamına gelir.

Keşfeti açıkladığımıza göre şimdi adım adım "Keşfet Sekmesine Nasıl Düşeriz"

  • Öncelikle atıcağınız fotoğrafa mümkünse herhangi bir yerine dikkat çekmek için kırmızı bir daire yapın zaten son günlerde sizde görüyorsunuz ki keşfette çıkan resimlerin büyük bir kısmı bu şekilde.
  • Fotoğrafı attıkdan sonra keşfetteki bir gönderiye girin ve ordaki geri dön kaydet gibi yazan kişilere girin o kişinin gönderisine yorum atın gören dönsün gibi şeyler yazın büyük olasılıkla hepsi dönecektir zaten en az 30 yorum sizi rahatça keşfete düşürebilir.
  • Daha fazla erişim almak istiyor iseniz yoruma 3 kere gt yazın 1000 takipçi gelsin gibi bişiyler yazabilirsiniz.Emin olun ki daha iyi erişim alacaksınız çünkü ne kadar yorum o kadar sizin için gösterim demektir.
  • Bir diğer husus ise kendiniz bir fotoğrafı montajlayın ve öyle paylaşın daha çok ilgi görür bunun nedeni ise farklı bir paylaşım insanların daha fazla ilgisini çeker.
  • Keşfete düşmek istiyorsanız en fazla günde 2 paylaşım yapın fakat benim önerim sizlere günlük 1 tane paylaşım yapmakdır.
  • Gönderinizde konum bilgisini mutlaka ekleyin.
  • Gönderiniz için en doğru hashtagler kullanın
Benim bildiklerim bu kadar arkadaşlar eğer siz daha farklı şeyler biliyor iseniz yorum atarsanız sevinirim ve konuma eklerim okuduğunuz için teşekkür ederim 😊